RAW vegánske marcipánové guľôčky

16.05.2015
in Category: Kulinárstvo
0 1168 1
RAW vegánske marcipánové guľôčky

RAW vegánske marcipánové guľôčky

Potrebujeme:

Na marcipán:

  • 2 šálky zomletých mandlí,
  • 3-4 lyžice javorového sirupu,
  • 1 lyžička vanilkového extraktu / amareta / rumu

Na polevu:

  • 1/2 šálky kokosového oleja,
  • 2 lyžice javorového sirupu,
  • 1/3 šálky nesladeného kakaa,
  • 1 hrnček surovín na ozdobu, buď: kokos, pistácie, sušené maliny, kešu…

Postup:

  1. Zmiešame si všetky ingrediencie potrebné na marcipán a zmiesime na tuhšiu hmotu, ktorá sa dá tvarovať.
  2. Z takto pripravenej hmoty si pripravíme guľôčky.
  3. K príprave polevy si v teple necháme roztopiť kokosový olej.
  4. Vo vedľajšej mise si zmiešame kakao s javorovým sirupom.
  5. Do tejto zmesi potom pridáme kokosový olej a všetko dôkladne premiešame.
  6. V poleve obalíme guličky.
  7. Hneď po vybratí guličky z polevy obalíme v nami zvolenej surovine na ozdobu.
  8. Na záver necháme schladiť.

Dobrú chuť!

RAW vegánske marcipánové guľôčky Marzipan-2

Zdroj: thankyourbody

, , , , , , , , , ,

Love art in yourself, and not yourself in art.

View my other posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *