Jahodová nátierka s mätovým pestom

18.07.2015
in Category: Kulinárstvo
0 1344 1
Jahodová nátierka s mätovým pestom

Jahodová nátierka s mätovým pestom

Potrebujeme:

100 g jahôd

200 g syra lučina

1 vrecko vanilkového cukru

malý zväzok mäty

3 lyžice trstinového cukru

Postup:

  1. Jahody nakrájame na malé kúsky.
  2. Lučinu zmiešame s vanilkovým cukrom a premiešame s nakrájanými jahodami.
  3. V inej miske zmiešame trstinový cukor s mätou a podrvíme ho, aby sme dostali mätové pesto.
  4. Jahodovú nátierku podávame na opečených hriankach, ozdobíme ich jahodou a posypeme mätovým pestom.

Dobrú chuť!

Zdroj: cas

, , , , , , ,

Love art in yourself, and not yourself in art.

View my other posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *