Hrášková nátierka

28.05.2014
in Category: Kulinárstvo
0 1083 0
Hrášková nátierka

Hrášková nátierka

Potrebujeme:

150 g zelený hrášok
1 ks malá cibuľa
30 ml biele víno
1 PL nastrúhaný tvrdý syr
4 ks čerstvé mätové lístky
extra panenský olivový olej
morská soľ
Postup:
Cibuľu očistíme, narežeme a osmažíme na olivovom oleji do zlatista.
Pridáme čerstvý alebo mrazený hrášok, posolíme, podlejeme vínom a dusíme 2-3 minúty.
Odstavíme, do zmesi prihodíme lístky mäty a rozmixujeme, vmiešame nastrúhaný syr, olivový olej a podľa chuti pridáme soľ.
Dobrú chuť!
,

Love art in yourself, and not yourself in art.

View my other posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *